Αρματάς Κώστας
Ο Κώστας Αρματάς γεννήθηκε το 1979 στην Λευκάδα.
Από μικρός έγινε μέλος στην μουσική οικογένεια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα στο Κλαρίνο.
Το πάθος του όμως για το όργανο αυτό και για την δημοτική μουσική γρήγορα τον έφεραν κοντά στον μεγάλο δεξειοτέχνη του Κλαρίνου, Μάκη Βασιλειάδη ο οποίος του δίδαξε τους παραδοσιακούς δρόμους της Ελληνικής Μουσικής και του έμαθε τα μυστικά του οργάνου.
Από την ηλικία των 17 ετών, εμφανίζεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας όπου και συνοδεύει τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα χορευτικά σωματεία της Λευκάδας. Παράλληλα όμως συνεχίζει να είναι και μέλος της μπάντας της Φιλαρμονικής όπου συμμετείχε σε πάρα πολλές συναυλίες και εμφανίσεις της ΦΕΛ στην Ελλάδα.
Έχει συνοδέψει τα χορευτικά σωματεία της Λευκάδας σε Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, παίζοντας μοναδικά, δύσκολα παραδοσιακά κομμάτια της Λευκάδας αλλά και της Ελλάδας.
Το πάθος του για την δημοτική μουσική τον “ανέβασε” γρήγορα στο πατάρι όπου συνεργάστηκε και με μεγάλους καλλιτέχνες του είδους, όπως τον  Θανάση Βαρσαμά, τον Γιάννη Κωνσταντίνου και άλλους.
Έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση σε τοπικά και πανελλαδικά κανάλια σε εκπομπές που είχαν θέμα την παραδοσιακή μουσική και τα έθιμα της Λευκάδας.
Σήμερα συνεχίζει να εμφανίζεται με δίαφορες ορχήστρες σε εκδηλώσεις, εκτελώντας τα παραδοσιακά τραγούδια με σεβασμό και ήθος.

Πηγή: armatask.wordpress.com  Ευχαριστούμε τον κ.Νίκο Καββαδά για την ανταπόκριση.
Επικοινωνία με τον καλλιτέχνη: Τηλ. 6946 897116, e-mail: armatask@gmail.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *